Monday, April 28, 2008

Mi vida me encanta mucho...

(Tym nadpisom akoze drzo machrujem, ze uz viem ako tak poskladat spanielsku vetu ;) snad sa nenajde nikto, kto by tomu rozumel natolko, ze by tam nasiel chybu :D Inac by to malo znamenat, ze sa mi moj zivot velmi paci)

Bola som upozornena, ze uz som dlho nic nenapisala a veru pravda to je, ale problem je v tom, ze ani nemam moc o com. Po uvodnych sokoch a skokoch sa zivot tak nejako ustalil a teraz len plynie... V skole od nas obcas uz aj cosi chcu (midterm zo spanielciny, prezentacia, obcas nieco precitat... takze asi ako doma v ramci jedneho tyzdna;) a neustale sa otepluje. Naozaj si neviem predstavit to peklo v juni, ked bude v tieni 40 a mne bude treba sediet doma a ucit sa na skusky pripadne nieco pisat... Ale naco sa preocupar (=worry) dopredu, ze ano ;)

Zatial to vyzera tak, ze mojou hlavnou naplnou casu je:

vylihovanie na plazi

posedavanie v najuzasnejsom bare v Alicante - La Piazza

a samozrejme multijazycna konverzacia zahrnajuca casto tri a viac jazykov v jednej vete... Netvrdim, ze to je to najdolezitejsie, ani ze mi nikto a nic nechyba, ale velmi sa tesim, ze mam tu moznost spoznavat tolko ludi z uplne odlisnych kultur a prostredi. Pues, mi vida me encanta mucho...